Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya iPad Pro höjer säkerheten kring kundernas integritet

Apple har tagit ännu ett steg fram för sina kunders integritet och säkerhet i deras senaste iPad Pro som lanserades för ungefär en vecka sedan.

I deras supportdokument för iPad Pro visar det sig att om man har ett MFI-fodral till sin iPad Pro så kommer mikrofonen att kopplas ned helt när man stänger locket. Det fina är att inget program oavsett om det har root- eller kernel-tillgång så går inte mikrofonen att starta.

T2-chippet som gjorde debut 2018 i MacBook-serien fungerar på samma sätt. Så fort locket till datorn stängs så klipps all kommunikation till mikrofon till kameran.

Vill ni läsa mer om funktionen så går det att göra hos Apple.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.