Äntligen kom den - det här är iPhone SE

Kan det vara den Apple-produkten vi har skrivit mest rykten om de senaste åren? Den lite billigare och prisvärda uppföljaren till iPhone SE är äntligen här.

Apple har idag släppt uppföljaren till den väldigt populära telefonen iPhone SE och ryktena stämde. Telefonen kommer med en 4,7" Retina HD-skärm med True Tone och den klassiska hemknappen får stanna ännu ett år. På insidan hittar vi den blixtsnabba A13 Bionic som även finns i iPhone 11-serien och den har även stöd för Qi-laddning och snabbladdning. Det går även att ha eSIM i telefonen och ett vanligt SIM-kort vilket är tacksamt för alla med en företagstelefon.

På baksidan hittar vi en 12 megapixelkamera som även har stöd för porträttläget. Den filmar i upp till 4K i 60 FPS och har möjlighet till dynamiskt omfång. Telefonen går att beställa med antingen 64, 128 eller 256GB intern lagring. Prislappen börjar på 5 495 kronor och går att få i vitt, svart samt (PRODUCT) RED. Är du sugen på telefonen så kommer den gå att förbeställa med start den 17 april.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
27 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.