Macradion: [RAAU:TER]

Denna vecka blir avsnittet av lite längre karaktär då vi alla (eller kanske mest Marcus) snöar in sig lite väl länge på ämnena.

Vi går igenom Magic Keyboard till iPad Pro och granskar nya iPhone SE för att komma fram till varför den existerar? Mathias går igenom de allra senaste ryktena från Xiaomi där en ny hubb kommer ändra livet för HomeKit-användare ordentligt. Dennis har gått från hat till kärlek när det kommer till TouchBar och Marcus har gått på flaskan för att testa en alkoholmätare.

Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar! Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver. Som en extra bonus får du som Patreon även en helt reklamfri podd.

Du hittar podden på bland annat:
Apple Podcasts
Spotify
Acast

Ni kan även följa Macradion på Facebook.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.