Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple kommer lansera dator med egen processor 2021

Det har länge ryktats om att Apple jobbar på en egen processor till sina Mac-datorer och en lansering kan ske 2021.

Det är Bloomberg som påstår sig ha källor med insyn i saken och enligt dem så kommer första datorn från Apple med en egen processor lanseras 2021. Processorn ska enligt Bloomberg vara baserad på A14-processorn som kommer lanseras i nästa iPhone-modell. Totalt är det tre olika processorer som det arbetas på och 2021 kan bli året då Apple blir lite mindre beroende av andra bolag.

Under 2006 gick Apple över till att börja använda processorer från Intel och i juli förra året köpte Apple upp majoriteten av Intel's verksamhet för modemchipp för en miljard dollar. Som alltid vid rykten ska det intas med en nypa salt.

Källa Bloomberg, Bild: iFixIt

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.