Macradion: Teleprompter Boys Story

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna vecka har varit ganska händelselös ute på det stora internet.

Marcus har kastat sig in i true wireless-djungeln och testar en rad olika hörlurar från flera olika tillverkare för att se om priset verkligen har betydelse. Dennis behöver ha koll på fuktigheten i växthuset och vill ha tips på bra sensorer för att hålla koll på sina tomater. Mathias har problem i mataffären då han inte kan dela inköpslista med sin sambo som kör Android. Marcus kör även en rant kring den senaste "dokumentären" på Apple TV+. Macradion har även blivit med webbutik som ni kan besöka här!.

Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar! Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver. Som en extra bonus får du som Patreon även en helt reklamfri podd.

Du hittar podden på bland annat:
Apple Podcasts
Spotify
Acast

Ni kan även följa Macradion på Facebook.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.