Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Får det lov att vara en Apple-sponsrad Porsche för endast fem miljoner kronor

Nästan fyrtio år sedan sponsrade Apple en kort period Porsche. Det var en trevlig tid i företagets historia när det växte fram och ett smart drag för att expandera i Tyskland.

Det var 1979 Apple Computer prydde en Porsche 935 K3 Turbo som bara deltog i tre race, där ibland det kända 24-timmarracet Le Mans.

Originalbilen kördes av Dick Barbour vars team också sponsrades av Apple kommande år. Den bilen ägs nu av Adam Corolla och det uppskattade värdet är mellan 70 och 100 miljoner kronor. Men nu kan du lägga rabarber på en replika av denna bil med ett utgångspris på endast 5 miljoner kronor.

Porsche och Apple har fortsatt samarbetet och senate modellerna kommer med CarPlay och Apple Music integrerat, dessutom kan man på en Porsche-verkstad få CarPlay installerat i en Porsche även om det skulle vara ifrån så långt tillbaka i tiden som 1960. Så det vore ingen överraskning om Porsche också integrerar Apples nya CarKey när det lanseras.

En video på den Apple-sponsrade Porsche 935 Turbo från när det begav sig.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.