Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fler hintar om designen på iPhone 12

Mycket talar för att vi får se 5G, ny kamera, raka kanter, mindre flärp och ram runt skärmen. Allt detta känns helt logiskt och nu börjar det komma realistiska bilder på iPhone 12 med dessa attribut och den ser magisk ut.

Kanske får vi vänta längre än vad vi vill på iPhone 12. Men den ser ut att vara värd att vänta på. Den som väntar på något gott.

Nostalgi med en kantig iPhone likt iPhone 4 och 5.

Det pekar på att vi får se den största designförändringen sedan 2017 med iPhone X, vilket är efterlängtat och brukar komma med tre års mellanrum. Rykten säger att både vanliga iPhone 12 och iPhone 12 Pro får denna skönhetsbehandling. Det ser också ut som att 12-serien får en lillebror som instegsmodell med lägre pris än vad vi är vana att se.

iPhone 12 med glada färger.

Det är gurun Jon Prosser som läckt dessa bilder och gissar "ganska korrekta" om dem. Med den pricksäkra gissningen angående uppdateringen av MacBook Pro 13-tum känns det hoppfullt.

Vi har läst många rykten om kommande iPhone och flera känns trovärdiga men det kvarstår några frågetecken. Får vi USB-C är en av de stora frågorna, får vi smart laddning via Smart Connector eftersom Apple har ryktats om att satsa mer på trådlös laddning. Allt vi vet säkert är att det kommer vara "the greatest iPhone ever made".

iPhone 12 Pro Product Red

Källa: Forbes

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.