Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple lanserar stor uppdatering till Logic Pro X

Apple släpper idag den största uppdateringen till Logic Pro X sedan programmet släpptes och de bjuder på en rad nya funktioner.

Apple presenterade idag en omfattande uppdatering för programmet som har förändrat mångas sätt att skapa musik - Logic Pro X. Det är den största uppdateringen sedan programmet släpptes och kommer nu med en rad nya funktioner. Bland annat en proffsversion av Live Loops och flera andra verktyg som Apple säger ska inspirera musikskapare världen över.

Logic innehåller en rad olika funktioner som gör det enkelt att göra främst beats och loops. Många där namnet talar för sig själva som Sampler, Quick Sampler, Drum Synth, Drum Machine Designer och det finns också en gratis-app, Logic Remote som gör att du kan styra ditt musikskapande via mobil eller surfplatta genom att koppla upp den mot din dator.

Uppdateringen finns att ladda ner gratis nu, för dig som inte har Logic X Pro än så kan du köpa det i Mac App Store för 2 395 kronor. I sitt pressmeddelande skriver Apple:

”Mac och Logic Pro X är de verktyg som världens främsta musiker och producenter använder när de skapar musiken vi alla älskar”, säger Susan Prescott, vice vd för Apps Product Marketing på Apple. ”Logic Pro X 10.5 är den största uppdateringen av Logic sedan lanseringen av Logic Pro X. De nya kraftfulla verktygen kommer att inspirera alla – från nya användare till artister som redan har vunnit Grammys för sina Logic-producerade album. Vi är spända på att höra vad de ska göra härnäst.”

Vill du läsa mer om uppdateringen går det att göra hos Apple.

Skriven av Dennis Klarin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.