Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper nya Pride-produkter

Mer färg och stolthet till folket! Apple har senaste åren släppt nya Pride-relaterade produkter och urtavlor - här har ni årets!

I år handlar det om två riktigt snygga armband till Apple Watch i form av det klassiska Sportarmbandet i silikon och Nikes sportiga snabba armband med luftintag. Samt tre nya färgglada urtavlor.

Apple hoppas att Pride-månaden och dessa produkter kan ge lite färg och glädje i tillvaron nu i Coronatider. Dessa armband startade som en present till Apples anställda när de anordnade en egen Pride-parad 2016, men senare år har vi också lyckan att kunna inskaffa ett. I år kommer Apples parad se annorlunda ut och den ska hållas online.

De olika lagren av färg i flagg-armbandet tas ut för hand och matchas ihop för att skapa ett vågmönster som sedan smälts samman i en maskin, vilket gör varje armband unikt. Här kan ni se tidigare års urtavlor och undertecknad tycker de toppar i år. Enkelt och stilrent är bäst. Samtidigt som de faktiskt tänkt på att urtavlan och bandet ska gå i linje med varandra.

Återts urtavlor kommer i tre grundutföranden och några klassiska urtavlor får också färgsättningen.

Armbanden finns redan nu att klicka hem och urtavlorna får vi med uppdateringen watchOS 6.2.5 som också finns att ladda ner nu. Några har rapporterat att de inte kan se de nya urtavlorna via klockan, men går du via appen i telefonen ska du kunna aktivera dessa skönheter.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.