Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya HomeKit-kompatibla produkter från Aqara är på ingång

En användare har på en kinesisk hemsida hittat bilder på kommande HomeKit-kompatibla produkter från Aqara.

Först ut har vi den kommande Aqara G2H-kameran som kommer ha stöd för HomeKit Secure Video. Utöver det så ser vi att den kommer att gå att köpa i vitt, militärblått, rött och gult utförande. Kameran kommunicerar via WiFi och filmar i 1080p och har ett synfält på 140 grader.

Den andra produkten som har läckt ut heter Aqara P3 Smart AC Plug och även den kommer med stöd för HomeKit. Den lilla pluggen kan kontrollera våra AC-anläggningar men det fina är att den även är en Zigbee Hub. Det betyder att vi kan använda pluggen som hub för våra Aqara-sensorer och knappar. Den skall kunna agera hub åt upp till 32 olika sensorer och knappar.

Någon prislapp eller är dessa två produkter kan tänkas komma vet vi ännu inte och det skall bli intressant om de ens kommer att säljas i Sverige.

Via HomeKitNews

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.