Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Messages på macOS får samma funktionalitet som på iPhone och iPad

Att vara djupt nere i Apple-träsket har sina fördelar och en av dem är att vi kan skicka våra SMS från vår Mac, iPad eller iPhone men Messages på Mac har det inte hänt så mycket med de senaste åren.

Det kan det bli ändring på och det är 9To5Mac som är i farten igen och rapporterar att Apple kommer släppa en Catalyst-version av iMessage på Mac. Catalyst-teknologin innebär att utvecklare kan porta sina appar från iOS till macOS på ett relativt smärtfritt sätt och Apple har redan gjort just detta med några av sina appar. Några exempel på appar är röstmemon, Podcast, Aktier och på WWDC är det dags för iMessage.

Messages på macOS saknar idag många av de funktionerna och effekterna vi har i iMessage som att när någon säger grattis på födelsedagen så får vi inga ballonger och vi kan inte heller skoja till det med att skicka en härlig animoji. Men för Apples del blir det även ett sätt att ha liknande appar på alla sina olika enheter vilket gör att vi som användare känner oss som hemma överallt.

Källa 9to5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.