Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple öppnar de flesta av sina butiker i Sverige igen

Apple har stängt dörrarna till sina fysiska butiker i Sverige under en viss tid men nu är de redo att öppna igen - med vissa krav på oss besökare.

I mars så valde Apple att stänga sina butiker i Sverige dels för sina anställdas skull men även för kundernas. Nu är det dags att återigen öppna portarna men med vissa säkerhetsåtgärder. Alla kunder som vill besöka butiken måste bära munskydd och Apple kommer även kolla temperaturen på alla besökare så de inte har feber. De kommer även bara tillåta ett begränsat antal kunder i butiken samtidigt. Saknar du munskydd och inte har lust att köpa ett för att kunna handla i deras butiker kan du vara lugn för Apple delar ut dessa vid behov också.

Det är Apple Store i Väla centrum och i Emporia som öppnar nu på torsdag men när Apple Store i Täby centrum öppnar återstår att se.

Via Di Digital

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.