Svampbob Fyrkant flyttar in i Apple Arcade

Har du saknat Svampbob fyrkant så gör han nu intåg på Apples egna speltjänst Apple Arcade.

Spelet som heter SpongeBob: Patty Pursuit dök upp på Apple Arcade igår kväll och går att ladda ned och börja spela för alla med ett abonnemang. I spelet har skurken Sheldon J. Plankton smidigt ondskefulla planer att stjäla den hemliga Krabby Patty-formeln. Han har med sig hela sin armé av kusiner och det är upp till oss att stoppa honom.

Apple Arcade har en bit över 100 spel att välja på i skrivande stund och det kostar 59 kronor per månad att få tillgång till dessa. Samtliga spel är exklusiva titlar och innehåller inga spår av reklam eller andra tvång på att öppna plånboken ytterligare för att komma vidare i spelen.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.