Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Central Park är här

Dagens nyhet på Apple TV+ är den tecknade serien Central Park. Vi har sett de två första avsnitten och är redan hänförda.

I serien får vi följa familjen Tillerman som tar hand om Central Park i New York som stöter på problem med den onda och giriga Bitsy som vill ta över Central Park och bygga lägenheter. Det är den charmiga och skönsjungande gatumusikanten Birdie som berättar historien.

Serien beskrivs som en tecknad musikal och det är mycket musik, finurliga och roliga låtar. Central Park är skapad av Loren Bouchard som även gjort Bob´s Burgers. Både den tecknade stilen och humorn känns igen. I Bob´s Burgers har vi också sett att det finns en kärlek till musikal då varje avsnitt avslutas med en sång skriven speciellt för avsnittet och det finns flera musikalavsnitt.

Så här har Loren Bouchard gått ett steg längre. Undertecknad har inte varit något fan av musikalavsnitten tidigare men här känns det som de kommer till sin rätt. Det är roligt och charmigt och redan i öppningslåten faller vi för den knubbiga lilla gatumusikanten.

Rösterna görs av Josh Gad, Maxmillian Robinson, Kristen Bell, Tituss Burgess, Stanley Tucci med flera. De två första avsnitten av serien finns nu på Apple TV+. Om du är ett fan av tecknad humor för vuxna så får du inte missa detta.

Se serien här.

Skriven av Dennis Klarin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.