Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Att uppgradera RAM på MacBook Pro blev precis dubbelt så dyrt

Om du har dragit ut på att köpa nya MacBook Pro 13" och planerat att utöka RAM så blir det nu dubbelt så dyrt.

Det var igår på kvällen som Apple dubblade priset för att gå från 8GB RAM till 16GB RAM på instegsmodellen av nya MacBook Pro 13". Så är du sugen på en ny MacBook Pro 13" med 16GB RAM så kostar det 2 500 kronor extra. Det är en ovanlig prishöjning med tanke på att MacBook Pro 13" lanserades för mindre än en månad sedan. Produktionen av komponenter har börjat ta fart igen världen över efter rådande läge med COVID-19, så vad höjningen beror på vet vi inte.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.