Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Första MacBook Pro med retina blir pensionerad

Äger du en MacBook Pro 15” från mitten av 2012 och har planerat att byta batteri eller utföra andra reparationer är det dags nu.

Apple har skickat ut ett internt memo där de meddelar att MacBook Pro 15” retina från mitten av 2012 går i pension den 30 juni. Det betyder att Apple inte längre kommer att tillhandahålla några reservdelar eller utföra några reparationer på modellen efter det datumet. Så har du modellen ovan och har planerat reparationer på den så är det dags att boka en till hos Apple, eller en certifierad reparatör.

Vi tackar MacBook Pro 15” för sin tjänstgöring alla dessa år och det var den första MacBook Pro-modellen som kom med retina-skärm.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.