iOS 14 kommer gå att köra på alla enheter som klarar iOS 13 idag

iOS 14 som vi förväntar oss få se på WWDC senare den här månaden sägs stödja alla enheter som stödjer iOS 13 idag. Så inga bortfall för äldre enheter väntar.

Förra året föll iPhone 5s and iPhone 6 ur uppdateringsprogrammet och stannade på iOS 12. Så gissningsvis blir iOS 14 sista uppdateringen iPhone 6s och iPhone 6s max får uppleva. WWDC 2020 drar igång den 22 juni och blir helt onlinebaserad i år till följd av corona-epidemin. Vi kan inte sitta still i båten. Vad kommer Apple ge oss i år? Kommer de plocka bort Marcus hatobjekt 'sträcket', får vi en ny samtals-skärm? Den som lever får se.

Vi har också stora förhoppningar på vad som kan komma till till tvOS och watchOS. Vad saknar ni i era enheter?

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
3 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.