Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nästa iPad Air kan få USB-C

Fjärde genrationen iPad Air kan komma att laddas med USB-C om vi ska tro på japanskt skvaller.

Apple gav iPad Pro USB-C redan 2018 men samtliga andra modeller har fått behålla Lightning. Nu rapporterar japansk media med kinesiska tillverkare som källa att nästkommande Air kommer vara baserad på iPad Pro 11-tum och även då få behålla ingången från Pro-serien.

Tidigare har vi läst rykten om att det ska komma en iPad Air 11-tum och nyligen berättade även Ming-Chi Kuo att de jobbar på en 10,8-tums iPad med namnet Air som ska baseras på dagens Pro.

Samtidigt ryktas det om att den ska få en mini-LED-skärm med Touch ID inbyggt i skärmen istället för Face ID. Så om dessa pusselbitar faller på plats kanske vi får se denna skapelse senare i år. Samma källa berättar om en ny iPad mini med samma specifikationer som Air men med en 8,5-tums skärm. Som vanligt får framtiden visa hur mycket av detta som stämmer.

Källa: Macrumors

Skriven av Dennis Klarin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.