Camera+ 2 får en trevlig uppdatering med nya funktioner

Den populära kamera-appen Camera+2 har klättrar sig upp till version 4.0 som bjuder på en rad nyheter.

Några av nyheterna i appen är en funktion som heter "Action Mode" som skall ta bort alla dessa hopplöst dåliga bilder vi har på barnen när de rör sig för snabbt när vi är framme och skall ta en bild. Nytt är även "Magic ML" som är en AI-baserad funktion som ger oss en perfekt exponering och justering av färgerna i bilden som tas.

Tidigare funktioner har även finjusterats och precis som innan så finns det en rad olika inställningar för den som är intresserad. Vi kan fortfarande fota i både RAW och JPEG och det finns stöd för Siri så har vi telefonen på ett stativ så kan vi bara be Siri ta ett kort.

Camera+ 2 finns att ladda ned i App Store och kostar 59 kronor och av det lilla vi har testat så ser de nya funktionerna lovande ut.

Källa: Camera+

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.