Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iPad Pro med mini-LED och 5G ser ut att komma i början av 2021

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Det ser ut som att Apple planerar att sätta A14X-chip, 5G och en mini-LED-skärm i nästa generations iPad Pro som sägs komma redan första halvåret av 2021. Ryktet säger att den nya iPad Pro får Quaicomms Snapdragon X55 som modemenhet och det skulle innebära 5G i både mmWave och 6GHz i en hisklig hastighet. Vilket är samma modem som nästa generations iPhone förväntas få.

Förutom att vi kan förvänta oss att kunna surfa snabbt får vi kristallklar mini-LED-skärm och en uppdaterad processor med det troliga namnet A14X. Men också få se den hyfsat snart. Det var i mars Apple uppdaterade sin iPad Pro senast, men då utan några stora förändringar. Så att det kommer en ny modell redan ett år senare låter fullt rimligt.

Källa: Macrumors

Skriven av Dennis Klarin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.