Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple visar upp ny design av iMac på WWDC

WWDC är runt hörnet och just nu har ryktena börjat hagla om allt mysigt som världens fruktigaste bolag skall visa upp.

Det senaste ryktet kommer från Sonny Dickson som skriver att nya iMac kommer få en "iPad Pro-liknande design" med betydligt tunnare ramar. Han skriver även att den kommer att ha säkerhetschippet T2 och grafikprocessorer från AMD's Navi-serie. Även Fusion Drive skall försvinna som alternativ och iMac kommer numera enbart levereras med SSD-disk.

Om ni frågar oss så är det verkligen på tiden att iMac får en ny design som speglar Apples andra produkter som nya MacBook Pro 16" och iPad Pro där vi har tunna ramar med minimal dö-yta. Om detta rykte stämmer återstår att se, men vi hade nog trott att iMac Pro skulle få denna uppgradering före vanliga konsumentdatorn.

Källa Twitter, Via MacRumors Bild: 9To5Mac och MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.