Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Köp en Apple-produkt och få ett presentkort för din Android-telefon

Apple har utökat sitt Trade In-program och låter nu användare som går över till den gröna sidan göra detta lite billigare.

Om man är sugen på att byta upp sig till en ny iPhone mer inte riktigt orkar med försäljning på Blocket eller Tradera så har Apple ett Trade In-program där det går att lämna in sin gamla telefon och få köpa sin nya för en billigare slant. När man lämnar in sin gamla iPhone, iPad, Mac eller Apple Watch så uppskattas ett värde som du sedan får i form av ett presentkort.

I USA så har Apple nu tagit detta steget längre och ger ut presentkort för vissa Android-telefoner som lämnas in. Det är långt ifrån alla märken och modeller som är okej att lämna in och hittills är det modeller från Samsung och Google som är godkända. Hela listan på hur mycket Apple anser att de är värda har ni nedan:

Än så länge i detta avlånga land kan vi enbart lämna in Apples egna produkter men det kanske ändras lite längre fram även här.

Källa Apple

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.