Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ryktena kring en ny iMac ser ut att kunna stämma

För ett par dagar sedan skrev vi om ett rykte att Apple kommer presentera en ny iMac på WWDC, och ryktena ser ut att kunna stämma.

iMac har haft samma design nu i väldigt många år men nu ser det ut som att vi äntligen kan få lite tunnare ramar och ett mer modernt utseende. Efter att ryktet om en ny iMac 27" spreds så noterade den amerikanska sidan MacRumors att leveranstiderna på iMac 27" har förlängts ordentligt. Det tar nu två till tre veckor för att få basmodellen av iMac 27" medans deras mindre iMac på 21,5" finns i lager.

Mycket tyder på att den nya iMac-modellen visas upp redan på WWDC som går av stapeln den 22 juni. WWDC (Worldwide Developers Conference) kommer hållas helt digital i år och det är inte helt ovanligt att Apple utöver nya mjukvaror även visar upp hårdvara på dessa event.

Via MacRumors, Bild: Behance

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.