Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu är det tusen dagar sedan senaste Apple TV lanserades

Apple TV är en trevlig produkt som idag har en given plats i många människors vardagsrum, men är en uppdaterad version på ingång?

MacRumors har en köpguide på sin hemsida som vi verkligen kan rekommendera till alla som skall köpa en ny Apple-produkt. Där kan man ta reda på när en produkt senast lanserades och om man borde avvakta med sitt köp eller slå till. En produkt som nu lanserades för ganska exakt tusen dagar sedan är senaste modellen av Apple TV. Det har ryktats om att Apple kommer att lansera en ny modell antingen nu på WWDC eller i höst men exakt vad den kan tänkas innehålla vet vi ännu inte. Men en ny processor för mer resurskrävande spel hade varit trevligt och även en lite omgjord fjärrkontroll hade varit på sin plats.

Så går ni i tankarna och planerar att köpa en Apple TV så kan det nu vara en god idé att sitta still i båten ett tag och avvakta.

MacRumors köpguide hittar ni här.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.