Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

LinusTechTips testar att redigera video på iPad Pro

Apple själva har marknadsfört nya iPad Pro som en enhet som är snabbare än de flesta laptops på marknaden, så hur är den att redigera 4K-material på?

Just detta ville LinusTechTips ta reda på så han tar hjälp av sin kollega för att se hur smidigt det faktiskt är. I videon som ni kan ta del av nedan går de igenom alla nackdelar och fördelar med att använda en iPad Pro och en av nackdelarna är att det nästan aldrig går att få helskärm på en extern skärm. De använder sig av appen LumaFusion och undertecknad har själv använt den appen en hel del och kan starkt rekommendera den.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.