LinusTechTips testar att redigera video på iPad Pro

Apple själva har marknadsfört nya iPad Pro som en enhet som är snabbare än de flesta laptops på marknaden, så hur är den att redigera 4K-material på?

Just detta ville LinusTechTips ta reda på så han tar hjälp av sin kollega för att se hur smidigt det faktiskt är. I videon som ni kan ta del av nedan går de igenom alla nackdelar och fördelar med att använda en iPad Pro och en av nackdelarna är att det nästan aldrig går att få helskärm på en extern skärm. De använder sig av appen LumaFusion och undertecknad har själv använt den appen en hel del och kan starkt rekommendera den.

Skriven av Marcus Attefors

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.