Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Facebook experimenterar med Face ID för Messenger

Är du trött på nyfikna vänner eller familjemedlemmar som vill läsa dina konversationer i Facebook Messenger? Snart kan räddningen vara här.

Facebook arbetar på att lägga till ett extra lager säkerhet för Messenger som gör det möjligt att skydda sin inkorg från nyfikna ögon.
Oavsett om iPhonen är upplåst eller inte så kommer man att behöva logga in med Face ID, Touch ID eller deras lösenord innan det går att komma åt sina meddelanden. Det kommer även gå att ställa in en viss tidsperiod efter att man har lämnat appen när den åter kräver autentisering.

Företaget testkör funktionen med en liten skara iOS-användare, även om funktionen är tänkt att släppas även till Android. En talesman från Facebook säger:

"Vi vill ge människor fler val och kontroll till att skydda sina privata meddelanden, och nyligen började vi testa en funktion som låter dig låsa upp Messenger-appen med din enhets inställningar,"

Bild: Engadget

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.