Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

BOE's OLED-paneler lever inte upp till förväntningarna

Apples senaste OLED-leverantör för skärmarna till kommande iPhone-modeller verkar ha problem att leva upp till kraven som ställts på dom.

Apple har länge sökt efter en mer kostnadseffektiv ersättare till Samsungs OLED-paneler och det har skvallrats tidigare om att Beijing Oriental Electronics (BOE) skulle bli en leverantör för denna nyckelkomponent.
Apple har enligt rapporter beställt 45 miljoner OLED-paneler från BOE till iPhone 12.

BOE är dock inte bara ute efter att ersätta Samsungs skärmar på iPhone utan vill också förse Samsung med OLED-paneler för sina framtida flaggskeppstelefoner.
Samsung har sökt sig runt Kina för att hitta ett företag som är villigt att sälja OLED-skärmar till en lägre kostnad än de själva producerar för.
Men Koreas Double D rapporterar att BOE har misslyckats med kvalitetstester hos både Apple och Samsung.
Den sistnämnda hade begärt en offert från BOE för OLED-paneler till 2021 års Galaxy S-modeller men misslyckades alltså i kvalitetskontrollerna.
BOE kommer nu att skicka en ny batch med paneler för en ny utvärdering.
Huruvida detta kommer leda till ytterligare förseningar av iPhone 12 är något vi får se senare.

Via AppleInsider

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.