Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Swappie blickar ut mot Europa

Swappie som grundades 2016 blickar nu ut mot Europa och har kört en lyckad finansieringsrunda.

Swappie grundades i Finland 2016 och bolaget har gått väldigt bra här i Sverige, Italien, Danmark och Finland. Nu vill de expandera verksamheten och har kört en finansieringsrunda där de har fått in hela 40,6 miljoner dollar. Planen är nu att etablera sig i Tyskland, Portugal, Nederländarna och Irland.

Swappie köper in begagnade telefoner och renoverar upp dem för att sälja dem till ett mer förmånligt pris och köparen får en garanti på 12 månader. I sitt pressmeddelande säger Sami Marttinen, VD och medgrundare av Swappie:

I takt med att konsumenterna blir mer medvetna om hur stor miljöpåverkan deras inköp har, förväntar vi oss att se en mycket större efterfrågan på högkvalitativa, renoverade smartphones. Eftersom vi renoverar varje enhet själva, i vår egen fabrik, kontrollerar vi hela värdekedjan. Det innebär att vi kan leverera telefoner av högsta kvalitet, med garanti, till ett mycket lägre pris jämfört med en ny telefon. Vi har redan sett en otrolig efterfrågan på renoverade telefoner och vi är väldigt glada över att tillkännage dagens investering. Det innebär att vi kan påskynda vår internationella expansion och etablera den cirkulära smartphonekonomin i hela Europa.

Läs mer hos Swappie

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.