Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Philips Hue släpper nya produkter

Snart är det midsommar och soltimmarna minskar igen men oroa er inte, Philips Hue har en drös nya produkter att lysa upp kvällarna med!

I ett pressmeddelande meddelar Signify att Philips Hue uppdaterar några befintliga produkter och introducerar ett par nya.

Philips Hue Lightstrip Plus uppdateras

Den anpassningsbara ljusslingan blir enklare än någonsin genom att göra det möjligt att återanvända de avklippta bitarna med inkluderade kopplingsbitar. Den får även bluetooth så att de som ännu inte investerat sig i en Philips Hue-brygga enkelt kan använda ljusslingan med sin smartphone.
Priserna kommer att ligga på 899:- för 2 meter grund-kit med strömadapter och 279:- för 1 meter förlängning.

Philips Hue White A21

Med sina 1600 lumen kommer detta nya tillskott till Hue-familjen att kunna lysa upp ett helt rum på egen hand. Den erbjuder så klart trådlös dimning för att kunna variera till en perfekt stämning.
Priset landar på 279:-

Philips Hue Centris

Den nya taklampan Centris kommer att erbjuda en bred ljuskälla i mitten med två till fyra spotlights på kanter som går att positionera hur man vill i 350 grader. Alla tre kommer att gå att kontrollera var för sig och tillhör Hue White och Color Ambiance så man kan justera vilka färger man vill ha.
Centris kommer i svart eller vit färg och fyra varianter för priserna 3.099-4.999:-

Philips Hue Bloom uppdateras

Den ikoniska bordslampan Hue Bloom får sig en uppdatering som ger den bättre färgkvalitet på ljuset och ökad ljusstyrka till 500 lumen. Den blir även förbättrad för att lysa i varma temperaturer och i kalla vita temperaturer och dimning blir mer tydlig. Även denna uppgraderas med bluetooth så att lampan blir en ”plug-and-play”-enhet för de utan brygga ska kunna använda den direkt.
Philips Hue Bloom kommer att finnas i både svart och vitt utförande för 879:-

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.