Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple ser till att du inte missar WWDC på Youtube

Apple vill inte att någon missar deras live-stream av WWDC på måndag.

Apple har förberett sin Youtube-kanal med en videoström där möjligheten finns att sätta en påminnelse för när eventet startar. Även om eventet kommer att visas i flera av Apples kanaler så som Apple TV och Apple.com, så fortsätter Apple precis som med iPhone-eventet att strömma WWDC på Youtube för att fler tittare ska nås.
Eventet kommer att gå av stapeln måndag den 22/6 kl. 19.00.
Om du har lätt för att glömma så är det bara att sätta en påminnelse på Youtube nu, så kommer du att få en notis när det är dags.

Via Apples Youtube-kanal

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.