Apple ser till att du inte missar WWDC på Youtube

Apple vill inte att någon missar deras live-stream av WWDC på måndag.

Apple har förberett sin Youtube-kanal med en videoström där möjligheten finns att sätta en påminnelse för när eventet startar. Även om eventet kommer att visas i flera av Apples kanaler så som Apple TV och Apple.com, så fortsätter Apple precis som med iPhone-eventet att strömma WWDC på Youtube för att fler tittare ska nås.
Eventet kommer att gå av stapeln måndag den 22/6 kl. 19.00.
Om du har lätt för att glömma så är det bara att sätta en påminnelse på Youtube nu, så kommer du att få en notis när det är dags.

Via Apples Youtube-kanal

Skriven av Marcus Larsson

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.