Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu kan du bygga ett eget hemlarm med Ring

Ring som gör allt från smarta ringklockor till kameror meddelar idag att de lanserar ett hemlarm här i Sverige.

Att skapa egna hemalarm blir allt mer populärt för att slippa dyra månadskostnader och långa abonnemang. Ring lanserar nu ett eget paket där vi för 3 299 kronor får en basstation med sirenhögtalare, en knappsats, kontaktsensor för dörr eller fönster, rörelsedetektor och en räckviddsförlängare. Alarmet kopplas sedan på med dina befintliga Ring-produkter så som Video Doorbell och deras kameror. Det krävs inget abonnemang men det går att köpa till Ring Protect Plus som kostar 10 euro per månad och då får vi säkerhetskopiering, Assisted Monitoring och 30 dagars videolagring. Tyvärr har ring i skrivande stund inte stöd för HomeKit, men vi får hoppas att det kommer i framtiden.

Ring Alarm lanseras idag och går att köpa på ring.com.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.