Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Arcade ändrar strategi

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.

Apple verkar ha ändrat sin strategi för Apple Arcade i ett försök att behålla abonnenter. Apple ska ha avbrutit kontrakten till vissa spel som fortfarande håller på att utvecklas när de nu skiftar strategi för plattformen. Enligt Bloomberg berättade en utvecklare till Apple Arcade i april att deras kommande spel inte uppfyllde Apples förväntningar på ”engagerande titlar”.

Apple ska tydligen visa större intresse för mer engagerande spel som gör att konsumenterna stannar längre på tjänsten än den kostnadsfria testperioden. Apple har enligt vissa källor spenderat upp till 5 miljoner dollar på Apple Arcade och verkar nu ha avslöjat sin framtida strategi.
Vid ett samtal med en utvecklare hade en representant från Apple givit ett specifikt exempel på spel som Apple vill fortsätta att se till sin plattform.
Nämligen Grindstone, ett pusselspel av Capybara Games som har många banor med gradvis svårighetsgrad.

Källa: Bloomberg

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.