Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple påbörjar kartläggning av norden för att göra Apple Maps bättre

Apple lägger lite krut på att göra Apple Maps lite bättre här i norden och nu kommer deras egna bilar börja scanna av vårt avlånga land.

Det är i Sverige, Norge och Finland deras bilar nu kommer åka runt och samla in data för att förbättra deras egna karttjänst Apple Maps. En av tjänsterna som nu skall komma är "Se dig omkring" vilket har funnits i flera andra länder sedan tidigare. Tjänsten fungerar precis som Googles Streetview och betyder att vi kan söka på en adress och trycka på en kikar-ikon och se hur det faktiskt ser ut på adressen.

Det ser ut som att Apple kommer hålla till i Malmö till att börja med under juli och augusti och vill du läsa mer om hur själva informationssamlingen går till går det att göra direkt hos Apple.

Källa: Apple
Tack för bild Jedih!

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.