Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mario Kart till iOS får landskapsläge

En ny uppdatering som släpps idag gör det möjligt att spela Mario Kart i landskapsläge, vilket är betydligt mer trivsamt att sladda runt i.

Mario Kart har inte känts helt rätt i porträttläge och nu kommer äntligen landskapsläget. Vi kan välja att köra i landskapsläge när vi startar en ny Tour och med en liggande telefon får vi också styrkontrollen till vänster vilket gör det mer likt konsolupplevelsen.

Nintendo har ryktats vilja sluta göra mobilspel för att det inte varit tillräckligt lönsamt. Planen är då att ha kvar de redan släppta spelen och lägga krutet på dem.

Vi har reagerat på Nintendos prissättning vilket varit rätt dum. Spelet är gratis men för att komma åt hela spelet ska vi betala en månadskostnad. Tror många hellre slantat upp en fast summa för att sedan äga hela spelet från start. Hur det blir med Nintendo och mobilspel i framtiden får vi se.

Nedan kan ni se en trailer för uppdateringen till Mario Kart iOS.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.