Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

AR-glasögon kan göra att känslig information aldrig visas på iPhone

Har du tittat på känslig information på din telefon och känt hur medresenären bredvid sneglar ned på din telefon? Snart kan det vara ett minne blott.

Det är sidan AppleInsider som har hittat ett patent till Apples AR-glasögon som heter ”Privacy Screen”. I patentet framgår det att när känslig information visas som när man till exempel läser sin företagsmail så blir skärmen helt blank. Men genom att ha Apples AR-glasögon kan vi enkelt se informationen när vi tittar ned på telefonen.

Som ni ser på bilden ovan visas en helt blank iPhone på vänstra bilden men med AR-glasögon på så syns all information (högra bilden). Detta är en otroligt smidig funktion som i framtiden skulle kunna innebära att vi slipper sekretessfilter och annat på våra iPads, iPhones och Mac-datorer. Värt att nämna är att Apple tar patent på massvis av saker och långt ifrån allt blir verklighet.

Via AppleInsider

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.