Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Revolut Junior lanseras i Sverige till samtliga kunder

Idag meddelar Revolut i ett pressmeddelande att de lanserar deras kort för barn och ungdomar till samtliga kunder i Sverige.

Kortet som är för barn och ungdomar i åldrarna 7-17 har tidigare enbart funnits tillgängligt till de som har Revolut Premium och Metall men nu kommer alla kunder få tillgång till att skapa ett kort till barnen. De får ett helt eget kort och en egen app där de tack vare ansvaret kan få ekonomiska färdigheter för livet. Målsman i familjen har tillgång till barnets kort via sin Revolut-app och kan administrera det, få notiser när det används och sätta in pengar.

Källa: Revolut

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.