Function lanserar fjärrkontroll till Apple TV

Blir du aldrig riktigt kompis med kontrollen till Apple TV och svär över den något struliga touchen?

Nu finns det en lösning och den kommer från företaget Function som nu har lanserat en helt vanlig fjärrkontroll, utan touch och krusiduller. Den är helt framtagen för Apple TV och med kontrollen får vi tillgång till meny-knappen, vi har ett styrkors för navigering och kan spola och allt annat som en fjärrkontroll förväntas kunna.

Fjärrkontrollen kostar 30 dollar vilket är okej men tyvärr för oss som bor i Sverige blir frakten 20 dollar extra och kalaset landar på totalt 50 dollar. Men det kan det kanske vara värt för den som verkligen inte blir kompis med Apples egna fjärrkontroll.

Källa: Function, via Feber

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.