Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Det här är nytt i iOS 14 beta 3

Idag släppte Apple iOS 14 beta 3 till utvecklare och vi har tagit en titt för att se vad som är nytt.

Först ut är att vi nu kan ha klockan som en widget på hemskärmen om så önskas. Det går att välja på att antingen bara se en klocka eller flera i olika tidzoner vilket kan vara lite trevligt.

På Apples utvecklarsidor kan vi även läsa att en av nyheterna är att det nu går att dela låtar, album och spellistor från Apple Music i Snapchat Stories. Utöver detta har vi fått en ny ikon för Apple Music som känns lite iOS 7-inspirerad - på ett bra sätt. Apple Watch hjälper oss nu även att tvätta händerna men nytt i senaste betan är att vi nu kan ställa in att om vi inte har tvättat händerna några minuter efter att vi kommit hem så kan vi nu få en påminnelse om detta. I Shortcuts-appen har vi även längst ned lite nybörjar-genvägar vi kan använda oss av för att lära oss hur det hela fungerar.

Sen är det mestadels buggfixar som Apple nämner och widgets skall nu fungera bättre generellt och 3D-touch fungerar inte alls i denna beta.

Artikeln kommer att uppdateras om vi hittar några fler godsaker i den senaste versionen av iOS 14.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.