Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Årets foto

Detta foto tog hem årets iPhone Photography Awards

Årets vinnare av iPhone Photography Awards är klar. Med en iPhone X fick Dimpy Bhalotia till årets foto i denna tävling som firar 13 år.

Årets vinnare av iPhone Photography Awards (IPPA) är korade och markerar trettonde året för tävlingen. Tävlingen där vinnande foton i 18 olika kategorier koras och kraven är att fotona är tagna med en iPhone, och endast redigerade med appar för iPhone. Tyvärr fanns ingen från Norden med bland vinnarna. Årets pris och även pris för årets fotograf gick till Dimpy Bhalotia från Storbritannien, för hennes foto Flying boys som var taget med en iPhone X. Nedanför kan ni se hennes foto tillsammans med övriga vinnare i den kategorin.

iPhone 4 håller än.

En iPhone 4 tog hem första pris i People-kategorin och flera vinster i diverse kategorier var tagna med iPhone 6. Ett tecken på att den senaste tekniken inte krävs så länge man har ett öga för fotografi. IPPA är en självständig tävling där vem som helst kan anmäla sina foton för en kostnad. Apple har ju sin egna tävling Shot On iPhone men brukar ända lyfta fram vinnarna från iPhone Photography Awards i sina kanaler. Årets alla vinnare hittar ni här och för att anmäla er till 2021 års tävling klickar ni här.

Via: 9to5mac
Källa: IPPA

Läs även

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.