Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ming-chi Kuo

Rykte: iPhone 14 Kan få 5x optisk zoom

Senaste ordet från Ming-chi Kuo är att Apple har lagt beställningar för 2022 års iPhone 14 på teleobjektiv som kan ge oss avsevärt bättre zoom.

Huawei P30 Pro

Analytikern Ming-chi Kuo påstår att Apple har lagt beställningar på teleobjektiv med periskop till sina iPhones för år 2022. Liknande objektiv har populariserats av Huawei med P30 Pro och även Samsung med årets modell Galaxy S20 ULTRA. Det skulle kunna ge iPhone optisk zoom upp till 5x och digital zoom upp till 50x.

Årets iPhone 12 sägs ju få bättre autofokus tack vare övergången till ett nytt system från Semco, som Ming-chi Kuo menar även kommer att vara dom som står för teleobjektivet med periskop för 2022 års iPhone. Även om Oppo och andra kinesiska tillverkare har släppt modeller med upp till 10x optisk zoom så känns det som att Apple kommer att lägga sig på runt 5x. Dessa teleobjektiv tar upp mer plats internt, framförallt på längden och i Huaweis P30 Pro sträcktes teleobjektivet upp till 40% av insidan.

Via: 9to5mac
Bild: Huawei

Läs även

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.