Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Lightning

Rykte: Flätad Lightning-kabel läckt på twitter igen

(UPPDATERAD) Ytterligare bilder på läckt USB-C till Lightning-kabel som är flätad har läckt på Twitter.

Många rykten pekar mot att vi blir utan strömadapter i nästa iPhone men att vi får en USB-C till Lightning-kabel verkar vara säkert. Att det blir en flätad kabel verkar också stämma, den svarta modellen tillhör tydligen iMac Pro.

Det är @L0vetodream som på Twitter idag postade bilder på den påstådda kabeln tillsammans med en variant för iMac Pro som verkar följa med våra framtida Apple-produkter. På bilderna ser man den typiska pappersförpackningen som brukar sitta runt kablar till Apples produkter.

Dessa kablar kan ju mycket väl vara en självständig produkt från Apple som går att köpa som tillbehör eller kanske rentav komma från en tredjepartstillverkare. Än så länge finns det inga säkra rykten om huruvida alla fyra kommande modeller får denna kabel. Dessa rykten kommer att fortsätta utvecklas enda tills Apple lanserar iPhone 12, vilket verkar bli i oktober.

Artikeln är uppdaterad. Den svarta kabeln på bilderna tillhör iMac Pro och det finns inga indikationer på att den kommer att skeppas med iPhone.

Källa: @L0vetodream

Läs även

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.