Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple drar igång Security Research Device Program

Är du en hackare av rang och är episkt bra på att hitta buggar och säkerhetshål så kan Apples nya Security Research Device Program vara värt att spana in.

Security Research Device Program är utformat så Apple kan få hjälp att hitta säkerhetshål och buggar i deras mjukvara. Det går att ansöka för att vara med på deras hemsida och vissa får även tillgång till en speciell iPhone som inte har några begränsningar. Man skulle nästan kunna säga att det är som en jailbreakad telefon och de som får en kommer även få tillgång till unixskalet och köra valfritt verktyg mot iPhonen.

Det kommer dock med en rad restriktioner och telefonen får aldrig vara ute i det fria och alla buggar som hittas måste rapporteras in till Apple. Man skall även vara med i Apple Developer Program och ha tidigare meriter av att hitta buggar.

Tips! Ta en titt när vi jailbreakade vår iPhone:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Apple, Via Macrumors.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.