Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple gör ännu ett rekordkvartal

Igår under kvällen visade Apple upp hur det hade gått under föregående kvartal och det gick bättre än förväntat.

Siffrorna är för det brutna räkenskapsårets tredje kvartal och under kvartalet hade Apple en omsättning på 59,7 miljarder dollar. Under samma period föregående år låg siffran på 53,8 miljarder dollar. När det kommer till ren vinst så fick de även där ett lyft och stannade på 11,25 miljarder dollar och under samma period förra året låg resultatet på 10,04 miljarder dollar.

Apple passade även på att meddela att de kommer att splitta sin aktie i fyra delar i slutet av augusti. Det betyder att om du äger en aktie i Apple så kommer delas upp i fyra aktier istället. Att göra en så kallad split var väldigt vanligt förr och kanske är något som andra bolag som Amazon även borde fundera på att göra. En split gör att fler kan köpa sig in i ett bolag då priset blir lite lägre då aktien är uppdelad och inte blir lika dyr. Så äger du aktier i Apple så kommer det även att bli lite smidigare om du vill sälja av delar av ditt innehav då du helt plötsligt har fler aktier.

Hela kvartalsrapporteringen går att läsa direkt hos Apple.
Grafer: Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.