Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Recension: Vi behöver inga gröna fingrar med Click & Grow

Det är något speciellt när man lagar mat och går och hämtar lite örter som är odlade i hemmet. Men det kräver en hel del jobb och engagemang men det finns en lösning på det.

Vi har testat att odla tomater, sallad och basilika med hjälp av Click & Grow. Vi har tidigare recenserat lillebror och nu är det dags att ta en titt på den större modellen där vi får plats med totalt 9 kapslar för att fylla fönsterbrädan med ätbar grönska. Att komma igång är så enkelt att jag utan problem kunde involvera min sexåriga dotter och när vi monterat ihop Click & Grow så är det bara att placera ut vår plantering där vi vill ha dem. Sen fyller vi tanken med vatten och lutar oss tillbaka.

I deras app kan vi läsa mer om det vi odlar och vi får även påminnelser när det är dags att skörda. Tyvärr så är skördetid och annat på något sätt smart utan går helt på datumet man startade sin odling på. Här hade vi gärna sett att vi istället kunde fått realtidsinformation om våra odlingar och även få notiser när vattnet i tanken är på väg att ta slut.

Trots detta så måste vi ändå säga att det är en fröjd att odla med Click & Grow. Att slippa tänka på att vattna och ha oss och bara skörda är riktigt skönt. Det skall dock nämnas att detta inte är någon liten diskret sak utan den är stor och till en början tyckte vi den var ganska ful. Men när vår sallad och basilika började ta fart så fylldes den av en härligt grön färg som gör att den ser mycket trevligare ut.

För att summera så är Click and Grow Smart Garden 9 Start kit en riktigt trevlig produkt som är så enkel att komma igång med så ett barn kan göra det. Att slippa tänka på att vattna och pyssla om sina grödor är riktigt skönt. Men för 2 199 borde produkten varit lite smartare. Trots detta så kan vi inte annat än att rekommendera den till dig som vill ha egna tomater, basilika, chili i hemmet under alla årstider.

Missa inte vår videorecension av Click & Grow 9:

Köp din Click and Grow Smart Garden 9 Start kit hos Lifestylestore. eller dkdwebshop.

Lästips: Click and Grow har även en mindre modell som du kan läsa mer om här.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.