Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Exklusivt: Då kommer Amazon slå upp sina digitala dörrar i Sverige

Att Amazon är på ingång till vårt avlånga land har de redan bekräftat men vi kan nu avslöja när deras digitala butik lanseras.

Amazon har brett ut sig över världen under flera års tid men här i Sverige har vi fått beställa från antingen tyska eller engelska Amazon om det är något vi vill ha. Det blir det snart ändring på och 99mac.se har från en pålitlig källa fått reda på att Amazon lanserar sin digitala butik i Sverige den 30 september om allt går enligt plan.

Sedan tidigare har det även blivit klart att det är Postnord som kommer att ha hand om logistiken och ett lager på 15 000 kvadratmeter kommer finnas på plats i Eskilstuna. Många trodde att Amazon skulle öppna upp dörrarna här i Sverige lagom till Black Friday men så länge behöver vi inte vänta. Vår källa var dock tydlig med att datumet kan flyttas ett par dagar om de inte hinner få allt på plats i tid, men planen just nu är att öppna upp den 30 september.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.