Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: iPhone 12 kommer utrustad med en cirkel av magneter på baksidan

Apple ser ut att ha en helt ny funktion på ingång men det råder lite delade meningar om vad funktionen faktiskt är.

Vad som påstås vara skisser på iPhone 12 visar en mystisk ring av 36 magneter som sitter på telefonens baksida under chassit. Under dessa 36 magneter finns två större magneter och vad detta kan vara råder det delade meningar om. Vissa tror att detta är en del av Apples nya trådlösa laddningsfunktion PowerDrop som låter oss använda telefonens batteri för att ladda upp till exempel våra AirPods.

Vissa andra tror att tror att det handlar om att kunna fästa telefonen i olika vinklar på en trådlös laddare som till exempel i bilen om man har en laddare som inte ligger platt på ett bord. Idag finns det magnetskal att köpa men nu kanske vi får det inbyggt direkt i telefonen istället.

Det spekuleras även att det skall sitta en större magnet i mitten av cirkeln vilket betyder att det totalt är 39 magneter på insidan av chassit i iPhone 12. Oavsett vad så kommer vi få reda på vad den spännande ringen av magneter kommer göra på Apples event som går av stapeln i höst.

Via Feber

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.