Dave2D ger sin åsikt huruvida man ska köpa en Mac-dator med Intel idag eller vänta

Dave Lee som är mest känd för sin Youtube-kanal försöker hjälpa oss med svaret till den stora gåtan.

Dave Lee som driver en teknik-kanal på Youtube med samma namn, berättar om hans karriär som började med en idé om att få släppa ett spel till App Store. Spelet som sedan satte rötter för en karriär på Youtube, skapade Dave på en begagnad MacBook Air. I sin recension för den senaste uppdateringen till iMac tar han också upp frågan som sitter på allas läppar; Ska jag köpa en Mac-dator med Intel idag eller vänta in Apples satsning på Apple Silicon?

Hans svar är lika enkelt som självklart men det baseras ju självklart på ens behov. Om du behöver en Mac-dator idag för att kunna skapa. Tveka inte, gör det bara. Dave berättar sedan att om han hade väntat på nästa stora grej, kanske han inte hade varit där han är idag. Dave avslutar klippet med en kort recension över vad han tycker om Apples senaste uppdatering av iMac 27 tum.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.