Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: iPhone-eventet blir inte av förrän oktober

Jon Prosser påstår att iPhone 12-eventet sker i oktober och att iPhone 12 Pro-modellerna kanske skeppas så sent som i november.

Det är läckan Jon Prosser som är i farten igen. På Twitter avslöjar han nu datum som han har fått ta del av för höstens event och släpp. Prosser medger själv att hans läckor har haft en träffsäkerhet på 80%, men att han inte har haft fel om ett släppdatum hittills. Jon Prosser skriver att Apple Watch Series 6 och iPad kommer att släppas med ett pressmeddelande den 7:e september. Vilket känns märkligt då varje ny Apple Watch hittills har släppts med den senaste WatchOS-version som presenterats under #WWDC, vilket i detta fallet blir #WatchOS 7 som borde kräva iOS 14. Om det inte visar sig att Apple väljer att släppa iOS 14 innan släppet av iPhone 12.

Han tar sedan upp i inlägget att iPhone 12-eventet inte kommer att ske förrän 12:e oktober där alla årets iPhones kommer att presenteras. Vidare menar Prosser att de vanliga modellerna utav iPhone 12 kommer att gå att förbeställa samma dag för att skeppas en vecka senare, den 19:e oktober. De två iPhone 12 Pro-modellerna väntas inte finnas till förbokning förrän i november utan exakt datum. Jon Prosser fortsätter tråden med att det här är den informationen han har fått ta del av som finns just nu ”i systemet”, och att han uppdaterar om någonting ändras. Skulle detta stämma så är det första gången sedan 2011 som inte Apple håller sitt event för iPhone i september.

Via: MacRumors

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.